Hogyan foglalhatja le utazását?
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Hogyan foglalhatja le utazását?

Amennyiben Ön utazási árajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérjük, hogy olvassa el ezeket az információkat!

Az árajánlatkérés - a legtöbb utazási irodával szemben - a mi esetünkben szinte teljesen felesleges (és nincs is rá lehetőség), aminek több oka is van:

 • minden utazásunk viszonylag tág határok között testreszabható,
 • minden utazási ajánlatunk megtalálható és konfigurálható a weboldalunkon,
 • azonnal látja az árakat, nem kell várni a mi visszajelzésünkre,
 • ezeket az utazási ajánlatok teljesen frissek, mert a rendszerünk minden éjjel frissíti az árakat,
 • így az Ön által megalkotott álomutazás online azonnal megrendelhető, legyen Ön bárhol a világban, nincs szükség személyes találkozásra.

 

Alapértelmezett árak

A rendszerűnk automatikusan megjeleníti az Ön által választott utazás és hozzákapcsolódó hotelek árait. Az árak kétágyas szobára vonatkoznak, két felnőtt utasra, de az utazás- és hotelkártyákon illetve az indulási időpontoknál megjelenő árak fejenként értendőek.

Természetesen Ön teljes mértékben személyre szabhatja az utazását, melynek mikéntjéről a következőkben olvashat.

 

Az Ön álomutazásának megalkotási folyamata

Az alábbi lépések alkalmazásával tudja Ön létrehozni az egyiptomi álomutazását:

 1. Alaputazás kiválasztása - érdemes átgondolni, hogy melyik utazásunk a legoptimálisabb az Ön számára, mert például egy hurghadai üdülés megfűszerezve kairói és luxori városnéző fakultatív programokkal, sokkal fárasztóbb, kényelmetlenebb és esetlegesen akár drágább is, mint egy olyan utazás, mely tartalmazza ezeket a városnéző programokat, ahol a városok közötti közelkedés repülővel történik (kivéve Luxor és Hurghada között, mely távolság mindössze 300 km, így nincs repülőjárat).
 2. Hotel kiválasztása - minden utazásunk esetében van egy alapértelmezett desztináció, ahonnan Ön hotelt választhat. Olyan utazásunknál, amely több hotelt illetve desztinációt is tartalmaz, a későbbiekben az összes hotelt Ön választhatja meg.
  A főhotel kiválasztásához használja a hotelszűrőnket, melynek a segítségével több szempont szerint (pl. gyermekbarát, felnőtt szálloda, közvetlen tengerparti, csillagok száma, stb) szűrheti le a hoteleket, majd azokat egyéb más szempotok szerint sorba rendezheti pl. ár, távolság központtól vagy repülőtértől, booking.com értékelés, stb.
 3. Időpont választás - az időpontok mutatják a repülőjárat nevét, azok indulási és érkezési dátumát illetve az időpontját is. A légitársaság logójára kattintva további információkhoz juthat a repülőjárattal kapcsolatban!
 4. Konfigurálás - nálunk valóban személyre tudja szabni az utazását!
  1. Először hozza létre a saját utaslistáját
   1. adja meg az utasok becenevét - lehet bármi, pl. Mama, Papa maci, Pistike, Kuglifejű, stb. 
   2. adja meg az utasok pontos születési dátumát
  2. Utasok elhelyezése a hotel szobákban
   1. az utazás MINDEN desztinációjában szabadon választhat szállodát a kínálatunkból
   2. a kiválasztott hotelben válasszon szobát vagy szobákat illetve azokhoz beosztást (pl. 2 felnőtt + 1 gyermek), majd a szobáknál megjelenő utasneveket kipipálva tudja meghatározni, hogy kik kerüljenek az adott szobába. Amíg az összes utast nem helyezi el helyesen, addig ezt egy piros villogó felirat fogja jelezni.
   3. Minden egyes hotelnél kijelezzük, hogy az adott utas - egyiptomi utazási szempontból - az adott hotelnél felnőttnek vagy gyermeknek számít. Előfordulhat, hogy az a gyermek, aki Hurghadában gyermeknek számít az például Kairóban felnőtt rátával kalkulálódik.
  3. Megnövelheti az utazás hosszát úgy, hogy az utolsó szállodában tartózkodási időt hosszabbíthatja meg. Ehhez a meglévő opciók közül választhat. Változtatás esetében a rendszer dinamikusan átírja a hotelekben lévő tartózkodási időket. 
  4. Fakultatív programokkal teheti színesebbé és izgalmasabbá az utazását. A fakultatív program nevére kattintva egy új oldalon olvashatja el a részleteket, így a meglévő konfiguráció nem fog elveszni.
  5. Kiegészítő szolgáltatásaink között megtalálhatóak biztosítások, csoportzárási opció, VIP transzfer és egyéb az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatások. Ezek többségének a neve is tartalmaz egy linket, mely bemutatja az adott szolgáltatás.
  6. Összegzés, gombra kattintva megnézheti az Ön által összeállított utazást, mely ha szimpatikus az Ön számára kezdheti is a megrendelés folyamatát.
 1. Megrendelés - amennyiben tetszik Önnek az összeállított utazás, akkor az alábbi lépéseken keresztül tudja megrendelni azt.
  1. E-mail cím ellenőrzés (kód küldés)
  2. Utazók adatainak megadása (név, születési dátum, állampolgárság, szerződő esetében lakcím és telefonszám is)
  3. Nyilatkozatok elfogadása, például elolvasta az ÁSZF-t, biztosítás esetén ahhoz kötődő nyilatkozat, stb.
  4. Utazási szerződés (tartalmazza az Ön által összeállított utazás adatait is), melynek az alján található az „Elolvastam és elfogadom” jelölőnégyzet, melyet bepipálva nyílik lehetőség a Megrendelés leadására.
  5. Megrendelés gomb lenyomásával adhatja le a számunkra a foglalását.
  6. Visszaigazoló e-mail, mely tartalmazza a fizetéshez szükséges információkat, az utazási szerződést és az utazás leírását. Amennyiben rendelt biztosítást azt egy későbbi e-mailben küldjük el Önnek. 
  7. Foglalási visszajelzés, megnevezésű e-mailben tájékoztatjuk Önt az utazása foglalásának az állásról illetve ebben igazoljuk vissza, ha az elfogadásra került a részünkről.

 

Fizetési feltételek:

A megrendelést követően - amikor Egyiptomből megérkezett a foglalás megerősítése és árak visszaigazolása - küldünk Önnek díjbekérőt. Ez akár több napot is igénybevehet.
Ha az Ön által megrendelt utazástól bármilyen eltérés tapasztalható azt egyeztetjük Önnel, a megváltozott feltételek alapján módosítjuk az utazási szerződést, melyet újbóli elfogadásra elküldünk Önnek e-mailben.  

Kétféle befizetési módot tudunk Önnek biztosítani:

 • banki átutalás
 • személyesen közvetelen befizetés egy Unicredit bankfiókban


Előleg befizetés határideje:
a díjbekérőn feltüntetett határidő.
Előleg összege:

 • ha az utazás indulási időpontja a megrendeléshez képest 30 napon túl van, akkor az utazás díjának 50%-a
 • ha az utazás indulási időpontja a megrendeléshez képest 30 napon belül van, akkor az utazás teljes díja.

Hátralék fizetés határideje: az utazás indulása előtti 30. nap

 

Ha esetleg bárhol kérdése merülne vagy elakadna természetesen szívesen segítünk, keressen minket bizalommal.

+36 70 34 77 000

.
Vendégkönyvünkből

Lili véleménye

EZÜST SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
LONG BEACH RESORT
"2023.01.07.-én utaztunk Egyiptomba, Cairó+Luxor+Hurghada volt a cél. A szervezés nagyszerű volt, mindig a megadott helyen várt minket valaki, mindenben segítettek. Az idegenvezetők szuperek, ... tovább
  2023. 01. 18.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a EZÜST SZKARABEUSZ utazást!
Sándor véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
STELLA DI MARE BEACH RESORT
"Az utazás minden az előzetes ígéreteknek megfelelően zajlott, a reptéren már vártak bennünket Kairóban és egészen a transzfer buszig kísértek. A szálloda szinvonala megfelelő volt, nem ... tovább
  2023. 08. 09.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a STELLA DI MARE BEACH RESORT-t!
Györkös István véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
ALBATROS CITADEL RESORT
"Jól összerakott program,akit érdekel az egyiptomi kultúra, és nem csak az aktív tengerparti pihenés,annak mindenképpen ajánlom." tovább
  2023. 07. 29.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a ALBATROS CITADEL RESORT-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Kom el Shoqafa katakombái

Az „átlagember” talán még sohasem hallott a Kom el Shoqafa (jelentése: Szilánkok dombja) katakombáiról - mely egyébként Egyiptom legnagyobb ismert római temetkezési helye volt - amit a középkor 7 csodái közé is ...

Kheopsz Nagy Piramisa

A világ egyik legismertebb és leglátogatottabb turisztikai helyszíne a gízai fennsík, ahol az egyiptomi Nagy Piramis is található.  Más néven Gízai Nagy Piramis, vagy Hufu piramisa, illetve talán a legismertebb neve a Kheopsz Piramis (Kheopsznak nevezték el az ókori ...

Kefrén Völgytemploma

Kefrén völgytemploma, közvetlenül a Szfinx mellett helyezkedik el, átlósan délkeleti irányban. Építtetője az a Kefrén (Hafré) fáraó volt, aki a gízai fennsík 2. legnagyobb piramisát építtette fel.

A Szfinx mellett azonban nemcsak ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
Szombat: 09:00 - 14:00

Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.hu


Ügyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.
Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.6.20
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmét szem előtt tartva csak olyan, technikai jellegű sütiket használ, melynek segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatjuk ki Önt! :)Részletek
MUISZ tagság logója