Egyiptomi üdülés, nyaralás, Hurghada
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

Speciális utazások

Válasszon speciális egyiptomi utazásaink közül!
EGYIPTOMI UTAZÁS
Privát piramis
látogatással
NAGY EGYIPTOMI KALAND  
Ultra luxus nílusi hajóút
9 nap / 8 éj
Kairó  - 4 éjszaka  
Nílusi hajó  - 3 éjszaka  
Luxor  - 1 éjszaka  
Repülővel

Ez egy ízig-vérig izgalmas utazás, mellyel olyan helyekre juthat el, ami egy átlagos turista elől zárva van. Ez az utazás nem a pihenésről szól, hanem a kalandokról. Szerezzen felejthetetlen élményeket!


AJÁNDÉK bőröndvédővel
Utazás 638 005 Ft/fő ártól
Hogyan válasszunk egyiptomi utazást?

Hogyan építheti fel a saját igényére szabott egyiptomi üdülését?

 1. Válasszon a egyiptomi üdüléseinkből!
 2. Válasszon hotelt az adott utazás fődesztinációjának a hotel kínálatából!
 3. Válasszon indulási időpontot!
 4. Határozza meg az utazás hosszát, hiszen szinte bármelyik egyiptomi utazásunk esetében lehetősége van Önnek, megnyújtani az utolsó hotelben töltendő tartózkodás hosszát.
 5. A kiválasztott hotel esetében határozza meg, mely szobatípus tetszik Önnek a leginkább.
 6. A választott szobatípusnál, határozza meg a szobabeosztás. Amennyiben van gyermek az utazók között adja meg születési dátumát.
 7. Ha szüksége van több szobára, adjon hozzá még egy másikat is!
 8. A kínálatunkból elérhető fakultatív programokkal teheti meg színesebbé és izgalmasabbá az utazását, melyet nem ennek a folyamatnak a során tud megrendelni, hanem Egyiptomban a kinti kollégánktól.
 9. Válasszon az opciós lehetőségeinkből – akár többet is – amelyek tetszenek Önnek. Itt választhat például utasbiztosítást, útlemondási és megszakítási biztosítást, csoportzárási opciót (melyet a magyar utazási piacon egyedülállóan csak a cégünk kínál), de itt fogja látni a kötelező elemeket is!
 10. Ezzel elkészült az utazásának a megalkotásával, a megjelenített csomagár tartalmazza az utazáshoz szükséges összes költséget, a megvásárolt opciókat és fakultatív programokat, de nem tartalmazza az egyiptomi vízumot, melyet Önnek kell megvásárolni az egyiptomi repülőtéren, melyben kinti kollégánk segítséget fog nyújtani Önnek.

Az egyiptomi utazásának a konfigurálását, az oldalakon megtalálható videóinkkal tesszük könnyebben érthetővé.

 

Egyiptomi üdülésének megrendelési folyamata

 1. Az utazás kialakítása után, a konfigurációs oldal alján megtalálja, az utazása csomagárát, illetve az alatta lévő TOVÁBB gombra kattintva egy összegést láthat az Ön által megalkotott utazásról.
 2. Ha kérdése van, akkor felteheti nekünk írásban, de telefonon is állunk a rendelkezésére.
 3. A megrendelése 4 lépésből fog állni:
  1. E-mail cím ellenőrzése, egy kód elküldésével.
  2. Utazók adatainak megadása (név, születési dátum, állampolgárság), szerződő adatainak megadása (név, születési dátum, állampolgárság, lakcím, telefonszám, e-mail cím).
  3. Nyilatkozatok elfogadása
  4. Utazási szerződés áttekintése és elfogadása, majd az utazás megrendelése, mely ettől a ponttól már fizetési kötelezettséggel jár.
 4. A megrendelés után egy e-mailt küldünk Önnek, mely tartalmazni fogja az Ön utazási szerződését, az utazásának a leírását és a fizetéshez szükséges információkat. Amennyiben utasbiztosítást is kér, annak a dokumentumait egy külön e-mailben fogjuk elküldeni Önnek.

 

Egyiptomi üdülésekről

Ha Ön tengerparti üdülést, nyaralást keres, akkor az egyik legjobb választás egy egyiptomi üdülés, nyaralás akár Hurghadán vagy Sharm el Sheikhen.
A Vörös-tenger az egyik legszebb tenger a világon, de számunkra ezen két másik nagy előnnyel rendelkezik.

 • Repülőgéppel néhány óra alatt elérhető.
 • Szinte egész évben alkalmas a vize a fürdésre

Ezenkívül a Vörös-tenger gazdag élővilága is rendkívül népszerűvé célponttá teszi a turisták körében.

Alapjában kétféle eltérő utazáscsoportot kínálnak az utazásszervezők:

 1. Közvetlen repülőjárattal történő utazások - többnyire charter
 2. Közvetett repülőjárattal történő utazások - kairói átszállással

Ezeknek az utazástípusoknak a neve szinte mindent elárul az utazásról és Ön úgy gondolhatja, hogy erről teljesen felesleges írni bármit is. De ez nem így van, néhány fontos dologról is említést kell tennünk. Kezdjük az elején a legegyszerűbb, legnépszerűbb és legismertebb utazástípussal a tisztán tengerparti üdülésekkel, melyek esetében közvetlenül, átszállás nélkül tud eljutni a tengerparti üdülőhelyre.
Azt gondolhatnánk, hogy csak a jó hotel választáson múlik az út sikeressége. Természetesen fontos a „jó” hotel, de azért vannak más szempontok is. Mielőtt rátérnénk ezekre, azért érdemes megjegyezni, hogy persze nem is annyira egyszerű a megfelelő hotelt megtalálni, mi ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, készítettünk az Ön számára hasznos információkat, melyek megismeréséhez kattintson ide.

Egy tengerparti üdülés során előbb-utóbb felmerül az igény arra, hogy a pihenést, a semmittevést valami érdekesebb tevékenységgel fűszerezze meg, másrészt szöget verhet a fejében az a gondolat, hogy egy adott ország páratlan helyeit érdemes-e meglátogatni és nem a hazatérés után gondolkodni azon, hogy az ország különleges látnivalóját miért nem nézte meg.

Egyiptom tekintetében a legfontosabb és legnevezetesebb ilyen látnivaló a gízai nagy piramis, mely az ókori világ 7 csodájának az egyetlen ma napig is megmaradt tagja. Persze azért érdemes megemlíteni egy másik ilyen helyszínt is, ami nem más, mint az Egyiptom múzeum, mely a világ leggazdagabb ókori Egyiptom műkincseit felvonultató intézmény.

Nem nehéz eljutni ahhoz a gondolathoz, hogy az egyiptomi tengerparti üdülés során – akár Hurghadáról, akár Sharm el Sheikhről is legyen szó – érdemes lenne ellátogatni Kairóba és az előbb említett látnivalókat megtekinteni.

Ezt kétféleképpen is meglehet oldani:

 1. A tengerparti üdülőhelyről fakultatív program keretében.
 2. Egyptair menetrendszerinti repülőjáratának a használatával.

Ezért meg az egyiptomi üdülés megvásárlása előtt érdemes átgondolni, hogy az Ön számára melyik utazástípus az optimálisabb...

 

Melyik típusú egyiptomi üdülés a jobb?

Három területet érdemes összehasonlítani a közvetlen illetve a közvetett repülőjárattal történő utazást.

 1. Ár

Itt könnyű az összehasonlítás, mert a közvetlen járattal (többnyire charter) utazások a kairói városnézéssel együtt is olcsóbbak, ez nem is vitás, de nem minden esetben az ár lesz a döntő kérdés, de erről még később bővebben szót ejtünk…

 1. Kényelem

Ha kényelemről beszélünk, akkor ezen utazások esetében két elemre kell, hogy bontsuk az utazásokat.

 1. Repülés illetve közlekedés.
 2. Kairói városlátogatás

 Repülés (közlekedés):

 • A közvetlen járattal történő utazások esetében meg kell különböztetnünk a menetrend szerinti közvetlen járatokat és a charter gépes járattal történő utazásokat. Az utóbbi utazás esetén, gyakorta "nem emberi időben" indulnak a járatok, hanem éjszaka repülnek, ami nem annyira kellemes illetve általánosságban elmondható, hogy kisebb súlyú poggyász adható fel a repülőjáratra, mint a menetrendszerű közvetlen repülőgépek esetében.
 • Kairón keresztül történő utazásokban a menetrendszerű gépeknek egy fontos hátránya van, ami benne van a nevében is, történetesen, hogy Kairóban át kell szállni, de azt fontos megjegyeznünk, hogy a poggyászt nem kell felvenni, anélkül kell csak megkeresni a budapesti járatot, melynek a kapuszáma természetesen megtalálható a beszállókártyán.

Itt nem könnyű a döntés, hiszen a közvetett (Kairón keresztül) menetrend szerinti járat repülési ideje sokkal emberibb, nem az éjszaka közepén történik és nagyobb súlyú poggyász vihető. A közvetett menetrendszerinti gép viszont hazafelé Kairón keresztül repül, ami természetesen kitérő a charter gépekhez képest, ami hosszabb menetidőt jelent.

Kairói városlátogatás:

 • Kairón keresztül történő menetrend szerinti géppel való közlekedés esetén, rendkívül kényelmes és gyors Kairó nevezetességeinek a megtekintése. A repülőgép először Kairóba érkezik meg, ahol Ön elhelyezésre kerül egy jó minőségű szállodába. Reggel kipihenve indul el a kairói egésznapos városnézésre, melynek végeztével repülőgéppel utazik a Vörös-tenger partjára, akár Hurghadába illetve Sharm el Sheikh-re.
 • Amennyiben a kairói városnézésre Hurgahadából vagy Sharm El Sheikből indul, akkor ez nagyon fárasztó program lesz, hiszen kb. hajnal 1-kor indul a transzferbusz és körülbelül éjfélkor ér vissza a tengerpartra Kairóból. Ily módon a menetrendszerinti repülővel történő utazáshoz képest, a kairói városlátogatás - mint fakultatív program - tartalmaz még egy kb. 1200 km-es buszutazást is, ami brutálisan fárasztóvá teszi a kairói városnézést…

Szóval nem is kérdéses, hogy a közvetett menetrend szerinti repülőjárattal történő utazás nagyságrendekkel kényelmésebb, míg a charteres illetve közvetlen repülőjáratos verzió esetében a kairói városlátogatás extrém fárasztó és napokba fog telni kipihenni azt

 1. Kockázat/biztonság

A repülőgépek minősége között nincs lényegi eltérés. Viszont a charteres gépek használata nagyobb kockázatot jelent, abban esetben, amikor az utazási iroda esetlegesen tönkremegy. Ennek általában nem szokott lenni az utasok számára érzékelhető előjele.
Ebből sajnos volt bőven példa az elmúlt években. Természetesen tönkre tud menni az az iroda is, aki menetrend szerinti gépet használ, de ebben az esetben az utasok nem maradnak külföldön, hiszen a repülőjegye meg van oda-vissza irányokban és a menetrend szerinti légitársaság – jelen esetben az Egyptair – működése független az adott utazási irodától.
A becsődölt utazási irodáknál szokott előfordulni, hogy a fizetési képtelenségük esetén, a charter gép már nem megy a kint maradt utasokért. Ilyenkor lép közbe a biztosítótársaság és igyekszik hazahozni a kint maradt utasokat, ami természetesen kisebb-nagyobb kényelmetlenséggel jár.

Ezen szempontok alapján kell meghozni a döntést Önnek, hogy melyik a jobb fajta utazás.

 1. Közvetlen repülőjárattal történő (charter) történő tengerparti üdülés + kairói városnézés fakultatív program, vagy
 2. Közvetett menetrendszerinti járattal való utazás Kairóba, majd a városnézés után, repülés a tengerparthoz.

Nem könnyű a választás, ezt elismerjük, sőt még tudunk egy csavarni ezen a gondolatmeneten, úgy felteszünk egy újabb kérdés.

 

Milyen lehetőségei vannak, ha a kairói városnézési programon kívül megnézné Luxort is?

Ez jelenleg csak Hurghadába történő utazás esetén lehetséges jelenleg. Amennyiben az Egyptair járatai lehetővé teszik, akkor szervezünk olyan utazást is, mely érinti Kairó, Luxort és Sharm el Sheikhet is.
De visszatérve a kérdésre, ugyanaz a választási lehetősége van:

 1. Közvetlen repülőjárat utazás a tengerpartra, ahonnan fakultatív programok keretében városlátogatás Kairóba, majd egy másik napon Luxorba.
 2. Közvetett repülőjárattal utazás Kairóba, a kairói városnézés után repülés Luxorba, majd a következő napi luxori városnézés után transzfer Hurghadába

Az érvek a döntés mellett ugyanaz, mint az előbb, de az őszinteséghez hozzátartozik, hogy a Hurghada - Luxor távolság kisebb, mint a Hurghada - Kairó távolság, így valamivel kisebb fáradtság a luxori városlátogatás Hurghadából. Másrészt viszont A közvetett repülőjárattal történő utazás esetében, ugyan a Kairóból repülővel utazik Luxorba, de onnan Hurghadába, mér légkondicionált busszal biztosítjuk az utazást.

Amennyiben bővebb információra van szüksége a Kairó/Luxor/Hurghada utazásainkkal kapcsolatban, akkor olvassa el az Arany Szkarabeusz vagy az Ezüst Szkarabeusz elnevezésű utazásaink leírását.

Vendégkönyvünkből

Ildi és Gyuri véleménye

TÜRKIZ UTAZÁS - 2023
ARABIA AZUR RESORT
"Először is meg szeretnénk köszönni, hogy egy ilyen csodálatos nyaraláson vehettünk részt. Köszönjük a szervező munkájukat és a sok kérdésünk során a segítőkészségüket! Nagyon jól éreztük ... tovább
  2023. 07. 17.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a TÜRKIZ utazást!
IGEN,  ajánlom a ARABIA AZUR RESORT-t!
P. Lajos véleménye

EZÜST SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
SUNRISE GARDEN BEACH HOTEL
"Az utazás tökéletesen meg volt szervezve, minden az előzetesen közölteknek megfelelően történt. Kairóban a reptéren várt minket a helyi segítő, mindent elintézett helyettünk, megvásárolta a ... tovább
  2023. 08. 10.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a EZÜST SZKARABEUSZ utazást!
IGEN,  ajánlom a SUNRISE GARDEN BEACH-t!
Kovácsné Szabó Anikó véleménye

SZFINX TITKAI UTAZÁS - 2023
PYRAMIDS PARK HOTEL
"2023 húsvétkor utaztunk a lányommal az Egyiptom Travel utazási irodával. A szervezéssel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Minden, az utazást megelőző tájékoztatás alapján történt. A reptéren ... tovább
  2023. 04. 26.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a SZFINX TITKAI utazást!
IGEN,  ajánlom a PYRAMIDS PARK-t!
Segítségre van szüksége?
Írjon nekünk
info@egyiptom-travel.hu

vagy hívjon minket
+36 70 34 77 000

 
Blogbejegyzéseink

Az egyiptomi nagy szfinx

A Szfinx a görög mitológia oroszlántestű, emberfejű és szárnyas lénye is, de eredete egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza, ahol oroszlántestű és emberfejű lény volt, de az emberi fejet helyettesíthették kos- vagy madárfejjel is. A szfinx név ...

Kheopsz Nagy Piramisa

A világ egyik legismertebb és leglátogatottabb turisztikai helyszíne a gízai fennsík, ahol az egyiptomi Nagy Piramis is található.  Más néven Gízai Nagy Piramis, vagy Hufu piramisa, illetve talán a legismertebb neve a Kheopsz Piramis (Kheopsznak nevezték el az ókori ...

Kefrén piramis

A gízai fennsík – és természetesen Egyiptom - második legnagyobb piramisa a Kefrén Piramis, mely nevét szintén az építtetőjéről kapta. A fáraó nevét is többféleképpen írták, pl. Harfé, Khafré, Kephren, Chephren. A ...

Kövessen minket a közösségi média felületeinken is!

Egyiptom-Travel Facebook     Egyiptom-Travel Instagramm     Egyiptom-Travel Youtube     Egyiptom-Travel Youtube
 

Egyiptom Travel Utazási Iroda


Telefonos ügyfélszolgálat:
Hétfő - péntek: 09:00 - 19:00
Szombat: 09:00 - 14:00

Sürgősség és azonnali információnyújtás esetén: 0-24
+36 70 34 77 000
info@egyiptom-travel.hu


Ügyfélszolgálati iroda:
Hétfő - péntek: 09:30 - 17:00
ELŐZETES IDŐPONTFOGLALÁS SZÜKSÉGES!
CAPITAL SQUARE Irodaház

1133 Budapest, Váci út 76. III. em.
Engedélyszám: U-001965


© 2021 Egyiptom Travel Kft. powered by mestercom  v3.6.43
Megértettem
Ez a weboldal az Ön adatainak védelmét szem előtt tartva csak olyan, technikai jellegű sütiket használ, melynek segítségével gyorsabban és pontosabban szolgálhatjuk ki Önt! :)Részletek
MUISZ tagság logója