TÜRKIZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

TÜRKIZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

8 nap / 7 éj
Kairói Városlátogatás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 1 éjszaka    
Hurghada  - 6 éjszaka    
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Kairói városnézés, este repülés Hurghadára
3. nap - Pihenés Hurghadán
4. nap - Pihenés Hurghadán
5. nap - Pihenés Hurghadán
6. nap - Pihenés Hurghadán
7. nap - Pihenés Hurghadán
8. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 91

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papíruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói nemzetközi repülőtérre, majd a kora esti órákban repülés Hurghadába, transzfer a hurghadai hotelbe, bejelentkezés, majd vacsora.

3 – 7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

8 nap/7 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente – akár több napon is, az Egyptair menetrendjétől függően (konkrét időpont hotel választás után látható).
Minimális foglalási és indulási létszám: 2 fő

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/HRG – HRG/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások többnyire 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat.
A szállodák minőségének jobb megítéléséhez feltüntetjük a booking.com és Tripadvisor rátájukat is!
A hurghadaii és kairói hotelek szabadon választhatóak, ahol természetesen választhat szobatípust és beosztást is.

Kairó – félpanzió.
Hurghada – többnyire all inclusive (hoteleknél pontosan feltüntetésre kerül).

Idegenvezetés és asszisztencia

A kairói városlátogatáshoz idegenvezetőt biztosítunk, melynek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.
További hasznos információkat olvashat egyiptomi utazásával kapcsolatban, az "Egyiptomi utastájékoztató" menüpontunkban.
Drónok bevitele és használata Egyiptomban TILOS!

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó/Hurghada

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 8:00-kor találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panorámakilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgytemplom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfümpalota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papiruszműhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói repülőtérre. A munkatársunk segít Önnek mindenben a repülőtéren (poggyászfeladás, becsekkolás, stb). A hurghadai asszisztencia a repülőtér kijáratánál fogja Önt várni Egyiptom Travel logós táblával a kezében. Természetesen transzfer a hurghadai hotelbe, ahol segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de elképzelhető, hogy késői érkezés esetén a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

3-7. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

8. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató a TÜRKIZ utazás elérhető időpontjairól
2024. július
HKSzeCsPSzoV
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Nincs hely


Elérhető helyek

Speciális szobabeosztás
Olyan szállodák keresése, ahol kimondottan ilyen beosztású szoba találhatóKulcsszó :


Válasszon a 91 darab hurghadai hotel közül!
Ott találja majd az indulási időpontokat!
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
326 200 Ft/fő ártól
ROYAL STAR BEACH 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

1 km

13 év

 
6,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
326 200 Ft/fő ártól
LOTUS BAY 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

14 év

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
327 055 Ft/fő ártól
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

8 km

14 év

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
327 055 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
329 605 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,3 km

12 km

4 km

13 év

 
7,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
332 155 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

9 km

14 év

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
334 710 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

13 év

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
334 710 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

14 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
336 280 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

16 km

14 év

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
336 410 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

3 km

7 km

14 év

 
7,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
339 810 Ft/fő ártól
AMC ROYAL 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

11 km

12 év

 
7,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
339 810 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
339 810 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
339 810 Ft/fő ártól
BLEND CLUB AQUA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,7 km

13 km

19 km

13 év

 
8,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
339 810 Ft/fő ártól
CORAL BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

24 km

12 év

 
7,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
344 065 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

8 km

14 év

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
344 575 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

45 km

50 km

13 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
344 915 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

18 km

14 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
347 470 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

22 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
347 895 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

12 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
348 655 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
352 740 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

58 km

13 év

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
352 995 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

2 km

12 év

 
7,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
356 820 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

15 km

14 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
358 310 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,8 km

32 km

41 km

14 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
360 225 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

3 km

14 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
360 910 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
362 565 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

22 km

14 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
364 480 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
364 990 Ft/fő ártól
SERENITY ALMA HEIGHTS 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,3 km

36 km

45 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
365 330 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

14 km

13 év

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
365 755 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

22 km

13 év

 
7,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
367 880 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

15 km

12 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
370 435 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,6 km

7 km

15 km

13 év

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
370 435 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,7 km

7 km

15 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
370 435 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,5 km

7 km

15 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
370 435 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

25 km

13 év

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
371 060 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

57 km

12 év

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
375 535 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,9 km

13 km

24 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
378 090 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

42 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
378 090 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
380 565 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

25 km

35 km

13 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
380 640 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

5 km

12 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
382 885 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

24 km

12 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
383 260 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,9 km

16 km

17 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
384 470 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 klm

40 km

13 év

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
384 490 Ft/fő ártól
IBEROTEL CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,4 km

5 km

10 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
384 815 Ft/fő ártól
SERENITY ALPHA BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

33 km

43 km

12 év

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
385 745 Ft/fő ártól
MERCURE HOTEL 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

19 km

12 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
385 745 Ft/fő ártól
SUNRISE ALMA BAY RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
8,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
388 855 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,9 km

30 km

40 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
392 965 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

20 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
402 330 Ft/fő ártól
GRAVITY SAHL HASHEESH HOTEL 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

26 km

41 km

124 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
402 755 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
403 230 Ft/fő ártól
AMARINA ABU SOMA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

49 km

59 km

13 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
403 605 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

23 km

33 km

12 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
411 710 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

22 km

12 év

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
414 240 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
416 025 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

6 km

15 km

12 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
416 365 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,3 km

6 km

5 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
416 365 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

38 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
418 330 Ft/fő ártól
CALIMERA BLEND PARADISE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,3 km

14 km

23 km

13 év

 
9,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
418 915 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
félpanzió
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
420 105 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

19 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
420 105 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
423 995 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
424 190 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

25 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
429 120 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

7 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
429 120 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

53 km

63 km

13 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
433 375 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

2 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
441 885 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

19 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
441 885 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

6 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
441 885 Ft/fő ártól
PALM ROYALE SOMA BAY 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

47 km

57 km

14 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
442 560 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
449 540 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

31 km

40 km

14 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
464 845 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
471 140 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
471 650 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
472 500 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
475 225 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
475 235 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

14 km

12 év

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
495 640 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

12 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
505 680 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

10 km

12 év

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
528 300 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
532 385 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER PURE LIFESTYLE 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

14 km

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
563 005 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER RAS SOMA 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
584 570 Ft/fő ártól
WATER VALLEY by NEVERLAND 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0,9 km

15 km

25 km

13 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
592 440 Ft/fő ártól
SERRY BEACH RESORT 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

12 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
607 745 Ft/fő ártól
RIXOS PREMIUM MAGAWISH 5*
all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

17 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
652 925 Ft/fő ártól
BARON PALACE SAHL HASHEESH 5*
ultra all inclusive
TÜRKIZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

27 km

13 év

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
661 335 Ft/fő ártól

Vendégkönyvünkből

Pusztai Márta (Gábor Márta) véleménye

HURGHADAI PIHENÉS UTAZÁS - 2022
SENTIDO MAMLOUK PALACE HOTEL
"5 fős családként, 3 kamaszfiúval utaztunk Hurghadára nyaralni 2022 júliusában. Az Egyiptom Travel munkatársával konzultálva választottuk ki a számunkra legmegfelelőbb hotelt. A szálloda egyébként ... tovább
  2023. 01. 09.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a HURGHADAI PIHENÉS utazást!
IGEN,  ajánlom a SENTIDO MAMLOUK PALACE-t!
Koska György véleménye

ARANY SZKARABEUSZ UTAZÁS - 2023
LONG BEACH RESORT
"Minden a megigértek szerint történt. Időben ott voltak a vezetők, a transzferek. Kairóba érkezéskor /egy órával előrébb vannak/ éppen hogy elcsíptük a vacsorát. E léggé kinéztek minket az ... tovább
  2023. 05. 18.
IGEN,  ajánlom az Egyiptom Travel utazási irodát!
IGEN,  ajánlom a ARANY SZKARABEUSZ utazást!