MISZTIKUS OZIRISZ utazás
+36 70 34 77 000 info@egyiptom-travel.hu Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Instagramm Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Youtube Egyiptom-Travel Facebook Egyiptom-Travel Facebook

MISZTIKUS OZIRISZ
EGYIPTOMI UTAZÁS

11 nap / 10 éj
Nílusi Hajóút, Egyiptomi Körutazás, Tengerparti Üdülés
Kairó  - 3 éjszaka    
Nílusi hajó  - 3 éjszaka    
Hurghada  - 4 éjszaka    
Budapest
Egyptair
Program:
1. nap - Elutazás Budapestről - Kairóba
2. nap - Szabadnap - fakultatív program
3. nap - Kairói városnézés
4. nap - Repülés Asszuánba, városnézés, bejelentkezés a nílusi luxus hajóra
5. nap - Hajózás a Níluson (Kom Omboi templom)
6. nap - Hajózás a Níluson (Edfui templom)
7. nap - Luxori városnézés, transzfer Hurghadára
8. nap - Pihenés Hurghadán
9. nap - Pihenés Hurghadán
10. nap - Pihenés Hurghadán
11. nap - Hazautazás Budapestre kairói átszállással

Választható hurghadai szállodák száma : 90

1. nap: Budapest/Kairó

Elutazás Budapestről Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával. Kairói reptérre érkezést követőleg jön az egyiptomi vízum megvásárlása (egyénileg, de az asszisztencia segítségével), beléptetési procedúra, utána csomagfelvétel, majd transzfer a kairói szállodába, ahol bejelentkezés, illetve vacsora.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" VAGY "Fajjúm-oázis" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó

Reggeli, majd egész napos kairói városnézés: Kheopsz, Kefrén és Menkauré piramisai, panorámakilátó, majd Szfinx, és a Völgytemplom, parfümpalota, papiruszműhely, Egyiptomi Múzeum. Programok után transzfer a kairói szállodába, vacsora.

4. nap: Kairó/Asszuán/Nílusi hajó

Reggeli csomag, kora hajnali transzfer a kairói repülőtérre és repülés Asszuánba. Asszuánba érkezés után az asszuáni nagy gát és a Philae-i templom megtekintése. Transzfer a nílusi hajóhoz, bejelentkezés és ebéd. Utána szabadprogram, illetve részt vehet a „Núbiai falu” fakultatív programunkon. Vacsora a nílusi hajón.

5. nap: Kom Ombo/Nílusi hajó

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram (pl. asszuáni bazár), vagy részt vehet az Abu Szimbeli templomok” fakultatív programunkon. Ebéd a hajón. Délután kihajózás, majd a Kom Omboi templom megtekintése. Vacsora a nílusi hajón.

6. nap: Edfu/Nílusi hajó

Kora reggeli transzfer - lovasfogattal a nílusi hajótól - az Edfui Hórusz templomhoz. Annak megtekintése után ugyanolyan transzfer vissza a nílusi hajóhoz. Visszaérkezés után reggeli, délelőtt szabadprogram, majd ebéd. Délután szabadprogram. Luxorba érkezés várhatóan a késő délutáni órákban, függően az esznai zsilipen való átkelés időtartamától. Vacsora este a nílusi hajón.

7. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli, kijelentkezés a nílusi hajóról, majd egész napos luxori városnézés: Királyok Völgye, Medinet Habu temploma, Memnóni kolosszusok, alabástrom műhely, karnaki illetve a luxori templomok. A luxori városlátogatás után transzfer a hurghadai szállodába, ahol a bejelentkezés után vacsora következik.

8-10. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. Ellátás a hotel információknál megadottnak megfelelően, de minimum all inclusive ellátás.

11. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, majd transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre és hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással.

Utazás időtartama

11 nap/10 éj – hosszabbítható.
Lehetőség van a hurghadai hotelben eltöltött éjszakák számának a megnövelésére.

Indulási periódus és minimális turnus létszám

Hetente - keddi napokon.
Minimális foglalási és indulási létszám: 2 fő

Közlekedés

Légiközlekedés: BUD/CAI – CAI/ASW – HRG/CAI/BUD útvonalon, Egyptair menetrend szerinti járattal.
Városok közötti szárazföldi közlekedés: Kairó - Asszuán Egyptair menetrend szerinti járattal, Asszuán – Luxor nílusi luxus hajóval, Luxor - Hurghada légkondicionált busszal.
Transzferek: légkondicionált busszal.

Az Egyptair járatain megengedett maximális poggyászsúly és méret:

  • Kézipoggyász maximális súlya 8 kg, mérete normál kabinméret engedélyezett (55x40x23 centiméter).
  • Bőrönd maximális súlya 23 kg, a három dimenziójának az összege (szélesség + magasság + mélység) nem lehet nagyobb, mint 158 centiméter.

A 2 év feletti utasok, 1db kézipoggyászt és 1db bőröndöt vihetnek magukkal ingyenesen.
2 év alatti utasok (csecsemők) számára egy összecsukható babakocsi szállítása engedélyezett, mely maximálisan súlya 10 kg és maximális mérete 115 centiméter lehet (szélesség + magasság mélység)

Szállodai elhelyezés és ellátás

Az egyiptomi utazásainkhoz használt szállások többnyire 4* illetve 5* kategóriájúak, melyekből Ön válaszhat.
A szállodák minőségének jobb megítéléséhez feltüntetjük a booking.com és Tripadvisor rátájukat is!
A hurghadai és a kairói hotelek szabadon választhatóak, ahol természetesen választhat szobatípust és beosztást is.
A Nílusi hajó minden esetben minimum 5* minősítésű deluxe kategóriájú, és a standard szobatípussal rendelkezik.

Kairó – félpanzió
Nílusi hajó – teljes ellátás
Hurghada – többnyire all inclusive (hoteleknél pontosan feltüntetésre kerül)

Idegenvezetés és asszisztencia

A kairói, luxori városlátogatásokhoz és a nílusi hajó programjaihoz idegenvezetőt biztosítunk, melyek a beszélt nyelvét az utazási időpontok kiválasztásánál jelöljük meg zászlóikonnal.
Hurghadában angol nyelvű asszisztenciát biztosítunk.
A fakultatív programok idegenvezetési nyelvét a fakultatív programok leírásánál adjuk meg.

Csomagár tartalmazza

Repülőjegy, reptéri illetékek, helyi adók és illetékek, szállás, megadott ellátás, belépőjegyek, idegenvezetés, egyiptomi transzferek, helyi asszisztencia, 0-24 magyar nyelvű telefonos asszisztencia, kötelező borravaló egyiptomi kollégáinknak, megvásárolt opciók (pl.biztosítás)

Csomagár NEM tartalmazza

VÍZUM – KÖTELEZŐ (egyénileg megvásárolandó Egyiptomba érkezéskor a repülőtéren)
Utasbiztosítás - OPCIONÁLIS
Útlemondási és megszakítási biztosítás - OPCIONÁLIS
Elvárt borravaló pl. szállodai alkalmazottak - NEM KÖTELEZŐ

Egyéb

Háziállatok az utazásra nem vihetőek, mozgáskorlátozottaknak nem ajánlott, mert Egyiptom még nem akadálymentesített, a kerekesszékek szállítása az utazás során nem megoldható.
További hasznos információkat olvashat egyiptomi utazásával kapcsolatban, az "Egyiptomi utastájékoztató" menüpontunkban.
Drónok bevitele és használata Egyiptomban TILOS!

1. nap: Budapest/Kairó

A budapesti Liszt Ferenc repülőtéren bejelentkezés az Egyptair kairói repülőjáratára egyénileg a megfelelő pultnál (minden szükséges dokumentumot indulás előtt elküldünk e-mailben). Elutazás Kairóba az Egyptair menetrend szerinti repülőjáratával (MS 752). Kairóba érkezéskor a repülőtér érkezési tranzitzóna elején, várja Önt a munkatársunk Egyiptom Travel feliratú táblával a kezében. Az egyiptomi munkatársunk segít Önnek az egyiptomi vízum megvásárlásában, segít kitölteni az útlevél ellenőrzéshez szükséges dokumentumokat és megmutatja, hol kell áthaladni az útlevél ellenőrzésen. Ezután elkíséri Önt a poggyászfelvételhez, majd azok kézhezvétele után, kikíséri Önt a kairói repülőtér épületéből a várakozó transzferbuszhoz, mely elviszi Önöket a szállodába.
A munkatársunk segít Önnek a hotelben, a szobába való bejelentkezésben. A szoba elfoglalása után a vacsora várja Önt, a hotel éttermében. A vacsora elfogyasztása után pihenés illetve szabadprogram következik.

2. nap: Kairó

Reggeli, majd szabadprogram, illetve részt vehet a „Szakkara-Dahsúr” fakultatív programunkon, mely erősíti az utazás történelmi vonulatát VAGY a "Kairói templomok" VAGY "Fajjúm-oázis" fakultatív programunkon. Este vacsora a kairói szállodában.

3. nap: Kairó

Reggeli a hotelben.  Reggeli után kb. 7:30 és 8:00 között találkozó a recepción az idegenvezetőnkkel, majd légkondicionált busszal indulás az egész napos kairói városnézésre. Elsőként a gizai fennsík látványosságai kerülnek megtekintésre, úgy, mint;
Kheopsz piramisa, mely Egyiptom legnagyobb piramisa és az ókori világ 7 csodájának egyetlen megmaradt tagja.
Kefrén piramisa, mely Egyiptom második legmagasabb piramisa, de mivel magasabb helyre épült így a fotókon ez a piramis látszódik a legmagasabbnak.
Menkauré piramisa, mely a három piramis közül a legkisebb, de egyedül ez a piramis rendelkezett gránit burkolattal, melynek egy része a mai napig látható.
Gízai fennsík szatellit piramisai, melyek többnyire a Fáraók a családtagok számára építettek.
Panoráma kilátó, innen remek fotókat készíthet, melyen mind a három nagy piramissal együtt látszódik egy képen.
Szfinx, mely az egyik legtöbb vitát generáló ókori egyiptomi alkotás. Nincs 100%-os egyetértés vele kapcsolatban szinte semmivel sem.
Völgy templom, mely Kefrén fáraó halotti temploma és közvetlenül a Szfinx közelében található.
A piramisokat kívülről lehet megnézni, de lehetőség van a Kheopsz piramis sírkamrájának a meglátogatására, mely csak speciális jeggyel lehetséges. Kérjük, hogy még a gizai fennsíkra való belépés előtt jelezze ezt a szándékát az idegenvezetőnknek, aki segít Önnek a külön jegy megvásárlásában. A gizai fennsík látnivalóinak a megtekintése után két nagyon ismert ókori egyiptomi termékkel ismerkedhet meg.
Parfüm palota, ahol egy bemutatón megismerheti az ókori egyiptomi parfümök készítését, mely teljesen más koncepcióra épült, mint a mai modern parfümök illetve lehetősége lesz kiválasztani az Önnek legjobban tetsző illatokat illetve azokat megvásárolni.
Papirusz műhely, az egyik alkalmazott megmutatja, hogyan készítették az ókori Egyiptomban a papiruszt. A bemutatóteremben valódi papirusznádból készült, művészek által festett papiruszokat is árulnak.
Egyiptomi Múzeum, mely a nap utolsó programja. Ez a világ legnagyobb ókori egyiptomi műkincseket felvonultató múzeumja.
Megtekintése után transzfer a kairói szállodába, ahol szabadprogram illetve vacsora következik.

4. nap: Kairó/Asszuán/Nílusi hajó

Reggeli csomag átvétele a hotelben, majd kora hajnali transzfer a kairói repülőtérre. Az Asszuánba induló gép körülbelül reggel 7 órakor fog indulni a kairói repülőtérről, ezért kb. 2 órával előtte kell a repülőtéren megkezdeni a bejelentkezést. A biztonságos kijutás érdekében körülbelül hajnali 3:30 és 4:00 között szükséges elindulni a hotelból. Körülbelül 8 órakor érkezik meg a repülőgép Asszuánba, ahol a repülőtér elhagyása után egy félnapos asszuáni városnézésre kerül sor.
Asszuáni nagy gát kerül először megtekintésre oly módon, hogy a transzferbusz végig hajt a gát tetején, miközben az idegenvezetőnk elmondja, hogy mit kell tudni az asszuáni nagy gátról.
Philae temploma lesz az első ókori templom, melyet az utazás során megtud tekinteni. A templom Agilka szigetén található, ahova a Philea szigetről költöztették át a Nílus megemelkedett vízszintje miatt.
A templom meglátogatása után transzfer a nílusi hajóhoz, ahol a bejelentkezés után elfoglalhatja a szobáját, majd ebéd következik. Délután és este szabadprogram illetve részt vehet a délután induló Núbai faluelnevezésű fakultatív programunkon, mely egyébként a legizgalmasabb programjaink egyike ezért bátran ajánljuk Önnek. Visszaérkezés után szabadprogram illetve vacsora a nílusi hajón.

5. nap: Kom Ombo/Nílusi hajó

Reggeli, majd délelőtt szabadprogram például meglátogathatja az asszuáni bazárt, mely néhány keresztutcára húzódik a kikötőtől, azzal párhuzamosan. De választhatja az „Abu Szimbeli templomok" elnevezésű fakultatív programunkat. Az Abu Szimbeli templomok egy egyik legnépszerűbb látnivalója Egyiptomnak. A transzferbusz körülbelül hajnali 4 órakor fog indul a nílusi hajó kikötőjétől. A templomok körülbelül 300 kilométerre helyezkednek el délre Asszuántól. Ha Ön részt vesz a programon, akkor a reggelijét „take-away” csomag formájában fogja megkapni. Miután visszaérkezett a fakultatív programról ebéd a hajón, miközben a nílusi hajó elindul Kom Ombo irányába. Késő délután fog megérkezni a hajó Kom Ombo-ba, ahol a Szobek-Haroeris ikertemplomát tekinti meg, mely a Ptolemaioszok korában épült. A templom alatt egy krokodilmúzeum található. A templom a Nílus partján nagyon közel fekszik a kikötőhöz, így az gyalog kényelmesen elérhető. A templom megtekintése után séta vissza a hajóhoz, mely az összes utas visszaérkezése után elindul Edfuhoz. Este szabadprogram illetve vacsora a nílusi hajón.

6. nap: Edfu/Nílusi hajó

Korán reggel - még a normál reggeli előtt – kb. 6:30-kor indulás a nílusi hajótól lovasfogattal az edfui Hórusz templomhoz. A templomot nagyon sokáig a Nílus iszapos üledéke borította, mely rendkívül jól megőrizte a templom állagát. A templomot az 1800-s években francia egyiptológusok kezdték el kiásni a „földalól” és nagyon sok egyedülálló információval hálálta meg a munkát… A templom megtekintése után ugyanazzal a lovasfogattal visszaindulás a hajóhoz. Érkezés után reggeli, majd Luxorba érkezésig szabadprogram illetve délben ebéd a hajón. Szabadprogram keretében gyönyörködhetnek a tájban, napozhatnak vagy pihentnek a szobában, de esetleg ihatnak egy italt a bárban vagy akár a napozó-fedélzeten. A hajó, a nílusi hajózási forgalom nagyságának a függvényében valamikor a délután órákban átkel az esznai zsilipen, melyet remekül figyelemmel lehet kísérni a napozó fedélzetről. Vacsora este a nílusi hajón, utána szabadprogram, mely függ a hajó kikötésének a helyétől (pl. luxori bazár vagy bevásárlás a kikötőhöz közeli üzletekben).

7. nap: Luxor/Hurghada

Reggeli után kijelentkezés, majd körülbelül 7:30 - 8:00-kor indulás az egész napos luxori városnézés, mely során a délelőtt folyamán a nyugati part nevezetességi kerülnek megtekintésre.
Királyok Völgye lesz az első megálló. Az ókori egyiptomi fáraók a XVIII. dinasztiától használták ezt a völgyet temetkezési helyszínként. A belépőjeggyel három sírkamrát lehet megnézni, mely a tapasztalataink szerint bőségesen elegendő. Tutanhamon Fáraó sírkamrája csak külön jeggyel látogatható, ezt az igényét még a belépés előtt jelezze az idegenvezetőnknek.
Medinet Habu templom megtekintése következik, mely a Luxorban található templomok közül kétségkívül a legszebb és talán az ókori Egyiptom egyik legkülönlegesebb temploma. Ez a templom jellemzően a mi utazási irodánk kínálatában szerepel.
Memnóni kolosszusok, melyek III. Amonhotep fáraót ábrázolják és eredetileg a templom bejáratánál álltak.
Alabástrom műhely, ahol nem csak ezzel az érdekes anyaggal és annak feldolgozásával ismerkedhet meg, de akár vásárolhat is belőle készült tárgyakat.
A délután folyamán a keleti oldal két templomát nézheti meg.
Karnaki templomot, mely nem csak egy „sima” templom, hanem egy templom komplexum, mely 100 hektárnyi területen fekszik. Természetesen a teljes területének a bejárása nincs lehetőség, de a legfontosabb helyszíneit illetve látnivalóit megtekintheti a templomnak.
Luxori templom, mely fontos vallási szerepet töltött be több ezer éven keresztül.
A luxori városlátogatás után légkondicionált busszal transzfer a Hurghadába, mely körülbelül 300 km kilométerre helyezkedik el Luxortól. A hurghadai kollégánk várni fogja Önt a hurghadai hotel recepcióján és segít Önnek a szobai bejelentkezésbe. Az érkezés időpontjától függően svédasztalos vacsora, de sokkal valószínűbb, hogy a szobába bekészített vacsora fogja várni Önt. Az asszisztencia elfogja mondani Önnek, hogyan tud vele kapcsolatba lépni, nála tud majd hurghadai fakultatív programokat vásárolni illetve elmondja azt is, hogy a hazafelé úthoz pontosan mikor fogja Önt várni a hotel recepcióján.

8-10. nap: Hurghada

Pihenés Hurghadán, ahol különféle fakultatív programok közül választhat. A hurghadai fakultatív programok megvásárlása az egyiptomi munkatársunknál lehetséges, de természetesen a weboldalunkon minden információt megtalál ezekről a programokról. A hurghadai hotel ellátása all inclusive ellátás, de előfordulhatnak olyan hotelek, akik ettől magasabb ellátást biztosítanak. Az adott hotel ellátását több helyen is feltüntetjük például a hotel adatlapján is.

11. nap: Hurghada/Budapest

Reggeli csomag, mert vagy egy nagyon korai járaton van hely, vagy egy korai járaton. A reggeli csomagot a hotel recepcióján tudja átvenni. Az asszisztencia a hotel recepcióján várja Önt az előre megbeszélt időben, kérjük, hogy ne késsen. Transzfer a hurghadai nemzetközi repülőtérre, ahol a munkatársunk segíteni fog Önnek a poggyászfeladásban, becsekkolásban és egyéb szükséges repülőtéri feladatokban. Hazautazás az Egyptair menetrend szerinti járatával Budapestre, kairói átszállással. Kairóban egyénileg kell átszállni a budapesti járatra, oly módon, hogy a beszálló kártyán feltüntetett kaput kell megkeresnie. A poggyászokat az Egyptair automatikusan átirányítja a budapesti járatra, így Önnek azzal a kairói repülőtéren nem kell foglalkozni.

Hogyan működik a hotel választás?

Tájékoztató a MISZTIKUS OZIRISZ utazás elérhető időpontjairól
2024. július
HKSzeCsPSzoV
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Nincs hely


Elérhető helyek

Speciális szobabeosztás
Olyan szállodák keresése, ahol kimondottan ilyen beosztású szoba találhatóKulcsszó :


Válasszon a 90 darab hurghadai hotel közül!
Ott találja majd az indulási időpontokat!
LOTUS BAY 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

14 év

 
8,1

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
556 730 Ft/fő ártól
SPHINX AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
558 430 Ft/fő ártól
SHAMS SAFAGA RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

13 év

 
7,4

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
558 430 Ft/fő ártól
MINAMARK BEACH RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

8 km

14 év

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
560 130 Ft/fő ártól
LE PACHA RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

9 km

14 év

 
6,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
561 835 Ft/fő ártól
ROYAL STAR BEACH 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

1 km

13 év

 
6,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
561 835 Ft/fő ártól
ZYA REGINA RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

14 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
565 235 Ft/fő ártól
IMPERIAL SHAMS ABU SOMA 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

45 km

50 km

13 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
565 235 Ft/fő ártól
MARLIN INN RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

3 km

7 km

14 év

 
7,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
566 940 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS MIRETTE FAMILY 3*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,3 km

12 km

4 km

13 év

 
7,6

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
568 640 Ft/fő ártól
BLEND CLUB AQUA RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,7 km

13 km

19 km

13 év

 
8,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
570 340 Ft/fő ártól
GIFTUN AZUR RESORT 3*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

4 km

8 km

14 év

 
7,7

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
570 340 Ft/fő ártól
AMC ROYAL 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

11 km

12 év

 
7,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
570 340 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS EL PALACIO 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
573 740 Ft/fő ártól
SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

4 km

13 év

 
7,2

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
573 740 Ft/fő ártól
GOLDEN BEACH RESORT 4*
ultra all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

15 km

14 év

 
8,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
574 165 Ft/fő ártól
CORAL BEACH RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

24 km

12 év

 
7,3

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
577 310 Ft/fő ártól
SEA STAR BEAU RIVAGE 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

2 km

12 év

 
7,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
578 845 Ft/fő ártól
PHARAOH AZUR RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

18 km

14 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
578 845 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE GARDENS 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,8 km

32 km

41 km

14 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
578 845 Ft/fő ártól
JASMINE PALACE RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

18 km

22 km

13 év

 
7,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
579 440 Ft/fő ártól
CAVES BEACH RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

12 km

 
7,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
580 715 Ft/fő ártól
AMWAJ BEACH CLUB RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

58 km

13 év

 
8,5

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
584 120 Ft/fő ártól
KING TUT AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

3 km

14 év

 
7,5

3,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
585 650 Ft/fő ártól
MERCURE HOTEL 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

19 km

12 év

 
8,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
585 650 Ft/fő ártól
MOVENPICK WATERPARK RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

48 km

57 km

12 év

 
7,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
589 050 Ft/fő ártól
SHAMS LODGE 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

50 km

60 km

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
589 050 Ft/fő ártól
SERENITY ALMA HEIGHTS 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,3 km

36 km

45 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
590 920 Ft/fő ártól
ALI BABA PALACE 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

14 km

13 év

 
7,6

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
591 345 Ft/fő ártól
ALADDIN BEACH RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

22 km

13 év

 
7,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
592 625 Ft/fő ártól
BEL AIR AZUR RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

3 km

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
594 155 Ft/fő ártól
SWISS INN RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

15 km

12 év

 
7,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
594 325 Ft/fő ártól
AQUA BLU RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,6 km

7 km

15 km

13 év

 
9,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
594 325 Ft/fő ártól
AQUA VISTA RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,7 km

7 km

15 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
594 325 Ft/fő ártól
ALBATROS AQUA PARK RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,5 km

7 km

15 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
594 325 Ft/fő ártól
IBEROTEL CASA DEL MAR RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,4 km

5 km

10 km

12 év

 
8,6

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
595 860 Ft/fő ártól
SERENITY ALPHA BEACH 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

33 km

43 km

12 év

 
9,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
595 860 Ft/fő ártól
STELLA DI MARE BEACH RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

42 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
595 860 Ft/fő ártól
LONG BEACH RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

22 km

14 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
596 025 Ft/fő ártól
SUNRISE HOLIDAYS RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

1 km

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
596 060 Ft/fő ártól
OLD PALACE RESORT 5*
ultra all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

25 km

35 km

13 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
599 260 Ft/fő ártól
ARABIA AZUR RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

3 km

14 év

 
8,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
599 260 Ft/fő ártól
BELLAGIO RESORT AND SPA 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

16 km

14 év

 
8,6

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
599 430 Ft/fő ártól
JUNGLE AQUA PARK 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,9 km

13 km

24 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
599 430 Ft/fő ártól
PYRAMISA BEACH RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

25 km

13 év

 
7,8

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
600 020 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI OASIS 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

13 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
601 080 Ft/fő ártól
SUNRISE AQUA JOY RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

5 km

12 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
602 625 Ft/fő ártól
ARABELLA AZUR RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

3 km

14 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
602 660 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 klm

40 km

13 év

 
9,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
603 700 Ft/fő ártól
ALF LEILA WA LEILA 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,9 km

16 km

17 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
604 105 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI SARAYA PALMS 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,9 km

30 km

40 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
604 515 Ft/fő ártól
SUNRISE ALMA BAY RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
8,2

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
606 605 Ft/fő ártól
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

24 km

12 év

 
8,9

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
607 765 Ft/fő ártól
AMARINA ABU SOMA RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

49 km

59 km

13 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
612 870 Ft/fő ártól
SENTIDO MAMLOUK PALACE 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

20 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
615 590 Ft/fő ártól
CONTINENTAL HOTEL 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

6 km

15 km

12 év

 
8,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
621 375 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER AQUA MAGIC 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,3 km

6 km

5 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
624 945 Ft/fő ártól
MERAKI RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

14 km

2 km

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
626 220 Ft/fő ártól
JAZ MAKADINA 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

38 km

13 év

 
8,8

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
626 255 Ft/fő ártól
CALIMERA BLEND PARADISE 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,3 km

14 km

23 km

13 év

 
9,0

4,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
626 480 Ft/fő ártól
THE V LUXURY RESORT 5*
ultra all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

23 km

33 km

12 év

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
626 730 Ft/fő ártól
JAZ MAKADI STAR 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0,5 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
629 095 Ft/fő ártól
HILTON PLAZA 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

11 km

2 km

13 év

 
8,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
629 880 Ft/fő ártól
BEACH ALBATROS RESORT 4*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

7 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
629 880 Ft/fő ártól
ALBATROS CITADEL RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

20 km

25 km

13 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
629 880 Ft/fő ártól
DANA BEACH RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

13 km

19 km

13 év

 
9,5

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
638 385 Ft/fő ártól
GRAVITY SAHL HASHEESH HOTEL 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

26 km

41 km

124 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
638 555 Ft/fő ártól
SUNRISE GARDEN BEACH 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

15 km

19 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
641 020 Ft/fő ártól
WHITE BEACH RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

8 km

6 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
641 960 Ft/fő ártól
SUNRISE ROYAL MAKADI 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
641 960 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER MAKADI 5*
félpanzió
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
1,5 km

31 km

38 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
641 960 Ft/fő ártól
ALBATROS BLU SPA RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

9 km

8 km

 
9,5

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
646 890 Ft/fő ártól
PREMIER LE REVE 5*
ultra all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

22 km

25 km

 
9,1

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
646 890 Ft/fő ártól
CLEOPATRA LUXURY RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

31 km

40 km

14 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
651 995 Ft/fő ártól
IBEROTEL MAKADI BEACH 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

30 km

40 km

12 év

 
9,1

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
652 830 Ft/fő ártól
SUNRISE CRYSTAL BAY RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

12 km

22 km

12 év

 
9,2

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
659 075 Ft/fő ártól
JAZ AQUAVIVA MAKADI 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
3 km

48 km

35 km

13 év

 
8,8

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
660 500 Ft/fő ártól
JAZ AQUAMARINE RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

17 km

22 km

12 év

 
8,7

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
670 880 Ft/fő ártól
SHERATON SOMA BAY 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

53 km

63 km

13 év

 
8,4

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
675 980 Ft/fő ártól
ALBATROS PALACE RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

7 km

12 km

13 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2024. 10. 20.
680 915 Ft/fő ártól
SUNRISE TUCANA RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

32 km

37 km

12 év

 
9,3

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
700 580 Ft/fő ártól
KAISOL ROMANCE RESORT 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

21 km

31 km

 
9,0

4,5
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
701 500 Ft/fő ártól
JAZ CASA DEL MAR BEACH 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

5 km

10 km

12 év

 
9,0

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
715 790 Ft/fő ártól
STEIGENBERGER ALDAU 5*
all inclusive
MISZTIKUS OZIRISZ
Távolság a tengertől
0 km

10 km

14 km

12 év

 
8,9

5,0
Budapest
Egyptair
Utolsó indulási időpont: 2025. 03. 16.
718 510 Ft/fő ártól